Emails er hackernes
foretrukne angrebsmetode

..og AI har gjort det endnu mere komplekst at spotte de falske hacker beskeder. Men med hvad der hedder awareness træning og brug af samme AI metoder som hackerne, kan vi lave simulation der minder om virkelig angreb, så du som virksomhed kan spotte sårbarhederne før de opstår.

Dansk virksomhed
100% GDPR compliant

Problemet bliver mere og mere udbredt

Det er ikke kun på højeste niveau at man får falske emails og beskeder. Vi ser at helt ned til den enkelte medarbejder opleves der at blive forsøgt hacket. Det er derfor vigtigt at alle i virksomheden er opmærksomme på problemet.

1.

AI og hackerne

Med ChatGPT og andre AI modeller, kan hackerne nu lave meget mere realistiske mails, der er svære at spotte.

2.

Ransomware eller værre

Hackernes endelige mål kan være alt fra at installere ransomware til at stjæle data. Dataen kan enten sælges eller potentielt også bruges imod dig.

3.

Awareness og simulation

Vores avancerede system kan simulerer potentielle email phishing angreb, og vores AI lærer af hver angreb, så forsøgene bliver mere og mere sofistikerede.

Virksomheder med kundedata og mere

Sidder du som virksomhed og er bekymret for at miste kundedata, fakturaer og andet? Så er du ikke alene. Vi ser at flere og flere virksomheder bliver udsat for angreb, og det er ikke kun de store virksomheder der bliver ramt.

1.

Små og mellemstore virksomheder

SMB virksomheder er særligt udsatte da de ofte ikke har de samme ressourcer som de store virksomheder. Det gør dem til et nemt mål for hackerne.

2.

Backup og firewalls er ikke nok

Måske kan I redde dataen efter et vellykket hacker angreb, men det er ikke altid tilfældet. Det er derfor vigtigt at være proaktiv og ikke kun reaktiv.

3.

Proaktiv med Sikker Virksomhed

Vær proaktiv og brug Sikker Virksomhed til at simulere angreb og træne medarbejderne i at spotte falske emails. Det er den bedste måde at sikre sig på.

Kom i gang for kun 49 kr./mnd.
per medarbejder uden binding.

Tilmeld dig en uforpligtende demo herunder.

Test: Er nedestående billede det rigtige E-boks?

Hackernes phishing metoder leder ofte til at man skal taste sine credentials ind eller udleder følsomme informationer. Test dig selv på nedenstående billede om det er den rigtige E-boks hjemmeside.

Skriv til kontakt@sikkervirksomhed.dk eller find os på LinkedIn

© Copyright 2023 SikkerVirksomhed.dk ✌️ - DK-42284696